Bukakkeparty. Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese * Retecool

Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese * Retecool

Bukakkeparty

Er werd nog met serveersuggesties gespeeld om het nog een beetje op te leuken maar ook dat mocht niet baten. Neem dan even contact op met. Met een scooter erop, dus kneiterauthentiek. Die wittige afscheiding op de foto riekt naar het wangslijm van Eva Braun voor haar Ariërexamen vlak voor haar huwelijk met de Oostenrijkse kunstschilder Adolf H. Fluks een goed blok van de warme derrie op een bord gedeponeerd en aanvallen maar. Voor de zekerheid hadden we beide hulptroepen aangerukt. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url:.

Nächster

Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese * Retecool

Bukakkeparty

Ondertussen een halfuurtje aan de pik sjorren geen paprikachips eten, want de lasagne komt er zo aan en dan barst het festijn los. We kwamen terug in de bunker met maar liefst 7 drekkige voedselgedrochten. Geheime tip, zet de oven wat hoger, dan fikt de bovenkant mooi krokant aan. Hmmm, ziet er lekker uit, zult u wellicht denken. Op de topicfoto zag u al een dwarsdoorsnede. De dienstdoende gelegenheidsredacteur wist zijn smaakervaring over het voorliggende deegfantasieproduct kernachtig in een visuele review samen te vatten: Meer Vretecool? En nu zult u, als frequent lezer van het Vretecoolfeuilleton opmerken dat we inmiddels toch zover zouden moeten zijn dat we dan geen gore kant en klare drek meenemen.

Nächster

Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese * Retecool

Bukakkeparty

Of we daar iets mee doen is uiteraard een ander verhaal. Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Mocht je wat te mekkeren hebben, check dan even om te zien hoe je ons kunt bereiken. Dat aanvallen hoeft u niet letterlijk te nemen want het heeft een dusdanige softe structuur dat een bejaarde zonder kunstgebit het zonder problemen kan kauwen.

Nächster

Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese * Retecool

Bukakkeparty

Positief punt daarbij is dat de kaas, mits opgedroogd, perfect te hergebruiken is als golfplaat voor je plaggenhut. Retecool heerst gewoon al meer dan 14 jaar sinds 2000 over de Internets. De kaas is helaas van een dusdanige substantie dat je die met een vork eraf kan rollen. En omdat we honger hadden trapten we af met de kilo Lasagne Bolognese van Chef Select. En er is verder vandaag een gelegenheidsredacteur met een wat gevoelige maag, die enkel getemd kan worden met champagne of Rennie. Afgelopen week waren de augurken in de aanbieding dus we moesten even met de Tesla langs de Lidl zodat we de juiste zuurgraad kunnen bereiken om de Volkskrant te kunnen lezen.

Nächster

Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese * Retecool

Bukakkeparty

Dat kan je leuk vinden, dat kan je vervelend vinden, maar dat boeit ons dan weer in het geheel niet. In dit geval de lasagne in de oven. Zoals hierboven goed te zien is, is de lasagne in laagjes opgebouwd. Maar daar heeft u pijnlijk en onze magen ook buiten de waard gerekend. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Wat de Lidl niet noodzakelijkerwijs als een compliment voor hun lasagne mag opvatten.

Nächster

Vretecool: Lidl Lasagne Bolognese * Retecool

Bukakkeparty

Vretecool, de meetlat voor je maag. . Maar net als met de Britse buksnol, we schuiven hem er desondanks met frisse tegenzin in. Er zit big in, het is voor drie mense en het moet in de oven circa 30 minuten op 190 graden. .

Nächster