Parovi seksaju. DRON IH UHVATIO NA DELU: Parovi se SEKSAJU na sve strane! (VIDEO 18+)

Jovan grli i ljubi Sanju, ona se brani

Parovi seksaju

Svi misle da srećni parovi imaju više seksa. Takođe su zastupljene i najrazličitije poze, a mora se priznati da to sve upakovano ne izgleda vulgarno, već je nekako lepo. A ima i onih koji su toliko često aktivni u krevetu da se pitate kako im to uspijeva. Seks je možda predvidljiv, ali ipak ga žele. Bilo jednom Iako su im muževi sjajni i jako ih vole, polovica udanih žena priznaje da ponekad ima erotske maštarije o drugim muškarcima.

Nächster

Zašto se parovi seksaju i kad uopće ne osjećaju požudu?

Parovi seksaju

Doduše, broj ženskih ispitanica bio je sa 61 posto malo iznad muških 57 posto , ali nema govora o velikim spolnim razlikama, pišu. Upravo takvi otkrili su za redbookmag. Nedavno istraživanje pokazalo je da su parovi koji imaju seks jednom tjedno sretniji od onih koji to prakticiraju češće, ali i rjeđe. Pronalaze li parovi još neke druge razloge za seks? To biraju ispred gledanja filma, odlaska na masažu ili wellnessa. Seks je prioritet Udane žene nisu se smirile u krevetu! Seks je najbolji izbor Trećina žena kaže kako ništa radije ne bi radile nego imale seks sa suprugom.

Nächster

Koliko često se parovi seksaju i koja je 'normalna' brojka?

Parovi seksaju

Bračne dužnosti Dvije trećine udanih žena prijavile su da su imale seks sa suprugom iz bračne obveze. Emocionalna blizina jednako je važna kao i tjelesna privlačnost Oko 60 posto ispitanika priznalo je da se u vezi seksaju kako bi bili emocionalno bliski s partnerom. . Gotovo polovica 44% udanih žena kažu kako za seks postanu raspoložene kada im muž kaže nešto lijepo. No, kako je ispričala 34-godišnja Eliza, njezin suprug i ona svakoga ponedjeljka nasumično izaberu broj koliko se puta toga tjedna trebaju seksati.

Nächster

Tajne bračnih parova koji se puno seksaju

Parovi seksaju

Zagrijavaju se stvari u spavaćoj sobi Čak 41 posto žena s djecom mlađom od 10 godina koriste vibratore ili seksi pomagala sa suprugom, preko 53 posto kupilo je seksi donje rublje, a svaka treća kasnila je na posao ili sastanak zbog seksa sa suprugom. Za majke djece ispod 10 godina, polovica bi prije izabrala seks nego spavanje. Možete da očekujete dobar i lep odnos sa osobom. U toj igri nema osjećaja krivnje, jer on zna da ću mu uslugu vratiti sljedeću večer. U studiji objavljenoj u Journal of Social and Personal Relationships znanstvenici su došli do zaključka kako parovi koji opušteno razgovaraju o seksu imaju vjerojatno i bolji seks jer je vjerovatnije da će dobiti ono što vole i žele u krevetu. Bi li varale kada bi znale da ih nikada neće uhvatiti? Ali što ako libido — iz kojih god već razloga — izostane kao argument? Djeca Gotovo polovina žena kaže da im je seks bio bolji prije nego su dobile djecu, dok trećina kaže kako dolazak djece nije utjecao na događanja u bračnoj postelji. Dopada vam se osoba koja je prilično stidljiva i nesigurna u sebe.

Nächster

U PAROVIMA SE SAMO SEKSAJU: Tijana i Željko imali akciju u WC

Parovi seksaju

Ovdje možete saznati više o i Neka vaše povremene seksualne aktivnosti postanu učestale uz pomoć ovih jednostavnih trikova… Nećete moći vjerovati da život može biti toliko strastven. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, imaćete priliku da poboljšate odnos. Zasad ste mirni na svom radnom mestu. Prija vam da budete svoji i slobodni, niste spremni. Neki se parovi prilično često — recimo, tri puta tjedno. Ja ležim i dopuštam mu da me uzbudi. Ludo zaljubljene 58 posto udanih žena zadovoljno je seksualnim životom, što je gotovo pet puta više od nezadovoljnih, kojih je 12 posto.

Nächster

Koliko često se parovi seksaju i koja je 'normalna' brojka?

Parovi seksaju

Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljiv susret s nekom. U top pet razloga za partnerski seks uz dva već navedena nalazi se i želja da budemo voljeni. Komunikacija s voljenom osobom se popravlja i vraća vam se nada. Samo ljubav prema suprugu 67%. I opet su uvijek strastveni i spremni za akciju. Možete da očekujete obnovu komunikacije. Čak 77 posto udanih žena kažu kako ne bi prevarile svog muža čak i u slučaju da se to nikada ne otkrije, 11 posto kaže da bi, a 13 posto nije sigurno.

Nächster

Koliko se seksaju sretni parovi?

Parovi seksaju

Da razjasnimo: ne radi se isključivo o ženama! Od njih, svaka peta to čini redovito. Tetošiti i zadovoljiti omiljenu osobu navelo je gotovo pola ispitanika kao argument za seks — ovdje su muškarci prednjačili sa 52 posto — ispred žena sa 46 posto. Uverite se i sami u lepote prirode, u svakom smislu:. Isti učinak na 40 posto žena ima ako muž govori nešto seksi. Seks kao točka na 'i' Za 31 posto ispitanika seks jednostavno spada u određene prigode, odnosno kako bi se nešto posebno obilježilo: godišnjica, rođendan, putovanje — hm, zar nam ti dani neće ostati u sjećanju i bez orgazma? Sada kada ga čujemo, oboje dobijemo poseban sjaj u očima. To potvrđuje reprezentativna seks-anketa portala ElitePartner u kojoj je sudjelovalo oko 4000 ljudi, a gotovo dvije trećine je navelo požudu kao motiv za odlazak u krevet s najdražom osobom.

Nächster