Tantra sjælland. SAY I TANTRA

Tantramassage til Mænd

Tantra sjælland

Det er en intuitiv massage, og vil derfor være forskellig fra person til person, og fra gang til gang. Det er denne hormon-cocktail, der kan forstærkes i en tantra massage, ved bl. Men i en dynamisk process hvor alt det der er blevet min faglighed og min menneskelighed, min måde at se og møde et menneske på viser sig i måden at møde dig på, måden du får mulighed for at opleve dig selv på. Hvis du mærker seksuel nydelse, er det ligeså velkomment som hvis du ikke gør. Du får større selvtillid til at stå af præstationsræset og bare være med den du elsker med.

Nächster

Tantramassage til kvinder og mænd tilbydes i Roskilde

Tantra sjælland

I virkeligheden er det ikke vores følelser men vores reaktioner på følelser som skaber problemer for os. Den gør også at de vækkede erotiske energier kan bidrage til en fuldstændig afspænding af hele dit væsen. Har du brug for eller er nysgerrig på at mærke dig selv fra et dybere sted. Inden massagen starter er der tid til en snak om hvad der skal ske, og her kan du også få svar på eventuelle spørgsmål. Vi følger myndighedernes retningslinjer som nu tillader massage under den gradvise genåbning af Danmark.

Nächster

Massage og samtale

Tantra sjælland

Det er ikke en behandling eller en terapi. I sandhed en aften der giver plads til det som vi er skabt til og som vi så sjældent giver os selv lov til. For at opnå den højeste nydelse, glæde og ekstase, har modtageren brug for at rydde sine negative tanker væk og fjerne blokerende energier og negative følelser. Jeg kan guide og forklare, jeg kan møde dig der hvor det gør ondt eller irriterer og det kan skabe forandringer du måske helt var holdt op med at tro på. Seksuel ophidselse er en stor følelsesmæssig virkning af tantra massage. Jeg føler jeg har forbundet mig med en dyb energikilde der faciliterer min livsmission.

Nächster

Tantra Massage

Tantra sjælland

Jeg må indrømme det er længe siden jeg har været å afspændt og bare har kunnet nyde det — og jeg havde let ved at beherske mig, selvom det var en meget erotisk oplevelse for mig. Tantra massage er en form for massage, der bruger seksuel energi til at opnå en højere bevidsthedstilstand. Hormoner Adrenalin: Stresshormon I en stress- eller faresituation producerer kroppen mere adrenalin end under en ikke stressede situation og bringer en øget stimulering af nervesystem organismen i en kamp- eller flugtberedt tilstand med øget puls, højere blodtryk og, øget blodgennemstrømning af musklerne. Hvis vi har lyst nyder vi et glas mousserende vin. Livsglædecentret åbnede 2005, og er et hyggeligt og intimt kursussted, beliggende i landlige omgivelser 8 km syd for Roskilde. Min interesse for mennesket er stort,og vores seksuallitet og følelser styrer os som menneske mere end vi tænker over det. Du bliver bedre til at omfavne din seksualitet og din erotiske energi, og tillade dig selv at nyde den fuldt ud, uden behov for at haste mod målet.

Nächster

Massage og samtale

Tantra sjælland

Kunsten at danse med et andet menneske, at lytte, at sanse. Erfaret at det slet ikke er så let. Du ønsker måske at slippe noget kontrol, men ved ikke hvordan du skal gøre det. Hvorfor så gå i fitness center, når man kan få pulsen op ved at dyrke sex? Tantra massage giver indre ro og dybde. Herefter kan du tage et bad, så du kan give slip i det du kommer fra, og så du er ren og frisk inden vi starter vi har sæbe og håndklæde.

Nächster

Sensuel Tantra

Tantra sjælland

Herefter modtager du massage og vi afrunder med lidt ord hvis lysten er der. Du møder en coach og healer, en kostvejleder, en familieterapeut, en Access Bars behandler og en reikihealer. Du vil mærke dig selv, din krop og seksualitet som helhed. Hvis du ikke ønsker lingammassage forkæles resten af din krop bare i længere tid. Jeg reciterer gerne et digt eller to, som hylder sanserne, lysten og maden.

Nächster

Tantramassage til kvinder og mænd tilbydes i Roskilde

Tantra sjælland

Der er en klar sammenhæng mellem tantra og den taoistiske filosofi om at benytte den seksuelle energi som en del af den åndelige udvikling og det fysiske helbred. Du vil under behandlingen altid have mulighed for at sige nej og alle følelser du oplever er velkommen. Udover at give din krop energi gennem tantramassage kan eventuelle blokeringer og traumer, som er gemt og glemt, blive løsnet op og måske blive fjernet helt. Vi er glade for, at vi nu igen endelig kan byde vores gæster velkomne i Tantra Templet. Sex er et af ritualerne i tantra, og mange tror at sex kan opvække den kundalinienergi, der ligger oplagret ved den nederste del af rygsøjlen. Hvis du ikke er komfortabel med at være helt nøgen, beholder du så meget tøj på, som du har det godt med gerne noget tøj som kan tåle hvis der kommer lidt olie på.

Nächster