Thaimassage brøndby. Zen

Zen

Thaimassage brøndby

Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed med branchekode 869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i. Resume Romzai Wellness Vallensbæk Thaimassage er stiftet pr. Duften fra æteriske olier aktiverer nervecellerne i næsen, der sender impulser til det limbiske system, det område af hjernen er forbundet med følelser og erindringer. Er dette ukorrekt kan du give besked via e-mail eller via et indlæg i gæstebogen på denne side. Ét er at skrive om thaimassage.

Nächster

TANTRA

Thaimassage brøndby

Sig du har set annoncen på MassagePlus. Modsat en traditionel sauna sker det ved lavere temperaturer, der er mindre belastende for kroppen. Kontakt derfor klinikken for verificering. Nægter klinikken så oplys du skal bruge bon til regnskabet. Thaimassage er en form for for kropsterapi, der er blevet populær i Vesten, efterhånden som turister er kommet hjem fra ferie og har prøvet massagen i Thailand.

Nächster

OPHØRT

Thaimassage brøndby

Massøren bruger specifikke sensuelle detaljer, såsom let at køre fingerspidser langs hele kroppen for at vække et sovende energifelt. Når det bliver vækket, antages dette energifelt at forene kunden i en ekstatisk oplevelse. Adgangskode Hvem bedømmer du Beskrivelse Indsend Fortegnelsen indeholder kun klinikker der tilbyder thaimassage og har en fysisk offentlig lokation. Æteriske olier er aromatiske ekstrakter destilleret fra planter, træer og urter. En verden fuld af sanselighed og energi. Uofficiel Uofficiel side Denne side blev oprettet fordi besøgende på MassagePlus har vist interesse for denne klinik.

Nächster

TANTRA

Thaimassage brøndby

Massagen blander tryk og stræk og gør godt, hvis kroppen føles stiv og træt efter job eller sport. Varmen er indirekte og naturlig, ikke tør som i en sauna. Muskler, led og sener bliver varmet igennem på en blid og behagelig måde. Åbningstider - mon 10:00-17:00 tue 10:00-17:00 wed 10:00-17:00 thu 10:00-17:00 fri 10:00-17:00 sat sun I nærheden. Når Kundalini stiger fra sin rolige tilstand, spredes den ud langs rygsøjlen og spreder sig gennem hele kroppen.

Nächster

Velkommen til Wanthong Wellness

Thaimassage brøndby

Kasja Min baggrund Jeg er uddannet massør og trænet i tao tantrisk massage. Thaimassage hjælper til større styrke og fleksibilitet, afslapper ømme eller spændte muskler og kan hjælpe med til at hindre skader på grund af større bevægelighed, dette kræver selvfølgelig mere end eén behandling. Tantra massage er en form for massage, der bruger seksuel energi til at opnå en højere bevidsthedstilstand. Uanset om du vælger en Royal Thai Massage eller at hengive dig til Aromaterapi Massage,så er vores store udvalg af massage-og spa-behandlinger kombinerer med det bedste af gamle og moderne behandlinger, med de fineste kvalitet ingredienser og hudpleje produkter, alt sammen med til genskabe ligevægten i sind, krop og sjæl. Da sport massage også øger muskel fleksibiliteten, vil det hjælpe dig med at forebygge fremtidige skader. Ved at trde ind har du begyndt din rejse ud i den spirituelle verden af tantra.

Nächster

TANTRA

Thaimassage brøndby

Gennem tantra massage flyder energi gennem hele kroppen og vække Kundalini, en mytologisk energi, der ligger i hvile ved ryggen. Den behandling starter med en skøn fod spa massage, så vil du få et brusebad, før du går i jacuzzi med aroma hvor der bliver serveret frisk frugt samt vand,og vi derefter giver vi dig olie aromaterapi og hoved massage. Hos Geng Khor, kan du ligge alt bag dig fra den travle hverdag, bare slappe af og nyde en af vores fantastiske behandlinger, lige fra Thai Massage, Aroma Massage og mange andre. Fuldt ansvarlig deltager i Romzai Wellness Vallensbæk Thaimassage er Chanthip Boonsawat Andersen. Und dig selv den oplevelse, bestil en tid allerede i dag.

Nächster

Zen

Thaimassage brøndby

Vi vil begynde med en infrarød sauna og du har pige med i sauna at giver dig nakke og hoved massage, derefter en scrub som vi vælger sammen, så vil du få et brusebad, før du går i jacuzzi med aroma hvor der bliver serveret frisk frugt samt vand, til sidst giver vi dig olie aromaterapi. Infrarød stråling har evnen til at trænge dybt ind i kroppen og gøre gavn. Er du gigtpatient, bør du ikke modtage thaimassage, men derimod normal oliemassage. Jeg er også certificeret i Reiki. Men det giver selvfølgelig et meget bedre indtryk, når man prøver det på egen krop.

Nächster